SothysSothys

Sothys staat al meer dan 75 jaar voor knowhow, innoviteit en kwalitatief hoogwaardige concepten op het gebied van huidverzorging. Bij de Instituutbehandelingen van Sothys wordt gewerkt met producten die vele malen sterker zijn dan de producten voor thuisgebruik. Deze thuisproducten verlengen en ondersteunen de resultaten van deze behandelingen. Onafhankelijke, wetenschappelijke testen tonen de werkzaamheid van alle producten en behandelingen aan. De testen worden in-vitro en op personen uitgevoerd en niet op dieren. Sothys wordt al jaren aanbevolen door de vereniging Proefdiervrij. Sothys is exclusief verkrijgbaar in 15.000 instituten en spa’s in 115 landen.

Meer informatie

www.sothys.nl

De mythologie

Sothys (spreek uit: So-ties) was de naam die de oude Egyptenaren gaven aan de helderste ster aan de hemel; deze symboliseerde voor hen eeuwige schoonheid. Sterren en planeten kenden ook passies zoals haat, liefde, woede, jaloezie en wraak. Tijdens een hemelse nacht ontmoette Saturnus de jonge ster Sothys – die zo mooi was, dat zelfs Venus erbij verbleekte. Hun ontmoeting was hartstochtelijk en Saturnus werd zozeer door passie voor haar overweldigd, dat het regelmatige ritme van de sterren werd ontregeld.

De val van Sothys

Venus kon het feit dat zij niet langer de mooiste ster in de hemel was niet langer verdragen. Zij nam wraak en Sothys viel in de donkere nacht en verdween. Saturnus huilde meer dan veertig dagen en veertig nachten, waardoor de Aarde overstroomde. Eeuwenlang hoorde de wereld niets meer van Sothys, totdat...

De terugkeer van Sothys

Sothys verschijnt opnieuw om haar geheim aan de Aarde te openbaren: zij wijdt zichzelf aan de vrouw om haar schoonheid en geluk te beschermen. Als eerbetoon vereren mensen haar als Godin.