SothysJeunesse

De peptiden van het ßP3. Tri-complex™ is het verjongende antwoord van het geavanceerde onderzoek van Sothys. De ontwikkeling van twee plantaardige actieve bestanddelen gecombineerd met peptiden zijn in staat het jeugdigheidskapitaal van de huid te beschermen en zichtbare tekenen van veroudering te beperken.

Oxidatieve stress bestrijden

Polifenolen zijn bijproducten van de productie van saffraan en worden geëxtraheerd door een milieuverantwoord procedé op basis van gedroogde bloemen. Deze vormen een echte val voor vrijde radicalen. Wetenschappelijk is bewezen dat plantaardige verbindingen uit quercetine van de soforabloem de capaciteit van het (oxiderende) verdedigingssysteem en huidgenererende systeem verhogen.

Chronologische veroudering bestrijden

ßP3. Tri-complex remt de zichtbare tekenen van chronologische veroudering. Door hun herstructurerende werking helpen ze de huid op elke leeftijd de zichtbare tekenen van veroudering, rimpels en huidverslapping te beperken.

De behandeling

De “Jeunesse” behandeling geeft vulling aan de lederhuid waardoor de opperhuid er weer gezond uitziet. Een behandeling tegen veroudering die de huid glad maakt en een liftend effect geeft.
De behandeling bestaat uit:
■ Oppervlakte reiniging
■ Modelleren wenkbrauwen
■ Peeling lotion met 0,5% fytinezuur en 3,5% zuiver glycolzuur
fytinezuur (rijstderivaat) werkt keratolytisch, ontschilfert en verweekt de huid; glycolzuur stimuleert de cel vernieuwing
■ Peeling met exfoliërende pasta
bevat 0,2% salicylzuur, werkt keratolytisch en zuiverend; extract van paardebloem, natuurlijk schild tegen vervuiling; Vulkaansteenpoeder; Rijstpoeder
■ Lysing met stoom
■ Verwijderen onzuiverheden
■ Pincements met anti-age serums
Saffraan/sofora extract van Afrikaanse boom, rijk aan ellagisch zuur (anti-verouderende werking)
■ Gezicht-, nek- en schoudermassage met hyaluronzuurserum
bevat Omega's 3, 6 en 9 voor het versterken van het huidoppervlak en gaat uitdroging tegen
■ Liftend masker met mengsel van alginaat en klei
■ Dagverzorging

Duur: 90 minuten

Jeunesse