SothysCollagène Hyaluronique

Voor wie?

Deze behandeling is geschikt voor alle huidtypes met uitzondering van de zeer gevoelige huid. Deze behandeling kan zowel preventief (vanaf 28 jaar) als onderhoudend worden toegepast. Ook is deze behandeling zeer aan te raden in kuurverband. Het heeft als doel de huid die een gebrek aan stevigheid en elasticiteit vertoont te verfijnen en verfraaien en rimpels te verminderen. De mate waarin huidveroudering optreedt hangt af van diverse factoren, onder andere van leefstijl maar ook van leefomgeving.. De Collagène Hyaluronique behandelingen vormen een nieuw cosmeceutisch* anti-verouderingsprogramma dat op iedere individuele cliënt kan worden afgestemd, afhankelijk van de graad van veroudering van haar/zijn huid:
graad 1 : expressierimpels (ca. 30 jaar)
graad 2 : verstevigde rimpels (ca. 40 jaar)
graad 3 : diepe rimpels, verslapte huid (ca. 50 jaar)
graad 4 : verlies aan substantie en minder glans (ca. 60+)

*tussen medisch en cosmetisch

De behandeling

De “Collagene Hyaluronique” behandeling geeft vulling aan de lederhuid waardoor de opperhuid er weer gezond uitziet. Een behandeling tegen veroudering die de huid glad maakt en een liftend effect geeft.
De behandeling bestaat uit:
■ Oppervlakte reiniging
■ Modelleren wenkbrauwen
■ Microdermabrasie-peeling
vulkanisch gesteente voor de manuele microdermabrasie, fruitzuur voor de chemische peeling en witte klei en rijstmeel voor de mechanische peeling
■ Verwijderen onzuiverheden
■ Gladmaken/opvullen incl. pincements
■ Huid herstellen
■ Gezicht-nek-decolleté massage
■ Liftend masker met werkstoffen afgestemd op uw huidleeftijd
■ Dagverzorging

Duur: 90 minuten

Collagen